Stel vragen, krijg onmiddellijk antwoord
Delen

Stel vragen, krijg onmiddellijk antwoord

Herkenbaar...

met vragen zitten waar je niet meteen een antwoord op kan krijgen? Vragen waarvoor je eerst de IT-afdeling of de boekhouder moet aanspreken, doorheen eindeloze Excelbestanden moet bladeren of verschillende tools moet aanspreken. Vragen zoals:

  • Welke online of offline campagne rendeert het best en waarom?
  • Wie zijn mijn beste klanten?
  • Wat zijn mijn bestsellers?
  • Waar liggen mijn hoogste kosten?
  • Is mijn omzet deze maand gestegen t.o.v. vorig jaar?
  • Zullen mijn vooropgestelde doelen behaald worden?
  • Wie zijn mijn beste verkopers?
  • Waarover gaan de meeste service-aanvragen?
  • ... en zoveel meer!

Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je eigenlijk meteen een antwoord op moet kunnen krijgen. Maar helaas is dit bij veel (Belgische) bedrijven, groot of klein, nog niet altijd het geval. Veelal worden deze vragen met de 'natte vinger' en dus gevoelsmatig beantwoord. Terwijl de antwoorden hierop vaak van strategisch belang zijn.

Ondanks het feit dat je ongetwijfeld vele uren spendeert om jouw zaak draaiende te houden, en je hierdoor veel informatie vergaart over hoe goed de zaken lopen. Er is nog altijd zeer veel data beschikbaar waarmee je aan de slag kan om te onderzoeken waar je goed bezig bent, en waar er opportuniteiten of verbeteringen liggen.

Hoe sneller je kan bijsturen, hoe meer je de groei van jouw bedrijf kan faciliteren.

Hoera voor technologie

We leven in een gouden tijdperk. De technologie die we vandaag voorhanden hebben biedt ons luxe waarvan we 10-20 jaar geleden alleen maar van konden dromen. De keerzijde is echter dat de mogelijkheden en de beschikbare data die deze nieuwe technologie├źn met zich meebrengen, vaak zeer overweldigend zijn.

Het is daarom van groot belang dat je vooral de juiste vragen stelt. De antwoorden zitten altijd verborgen in de overvloed aan data die elk bedrijf (al dan niet bewust) genereerd. Met een Atlas Dashboard van Puls kan je deze verborgen antwoorden op een eenvoudige manier en ten allen tijden raadplegen op je PC, je smartphone en op een TV-dashboard. Zelfs in real-time!

Van Big Data naar Smart Data

Zaken doen is geld verdienen. Het lijkt eenvoudig, maar elke beslissing die je maakt kan bepalend zijn of je hier al dan niet in slaagt. Hanteer daarom de data die je nu al genereerd om de juiste beslissingen te maken.

Het Atlas Dashboard van Puls verwerkt alle complexe data die relevant zijn voor jouw bedrijf en zal deze zodanig weergeven zodat het voor jou eenvoudiger wordt om snelle en intelligente beslissingen te maken die je helpen om jouw bedrijf te doen groeien en meer winst te maken.

Bij Puls willen we dat je succesvol wordt. Dat je geld verdient en dat je kan groeien!

Zit je met vragen waar je ook sneller een antwoord op wenst?

Wij komen met veel plezier gratis en vrijblijvend bij jou langs. Geen verplichtingen, enkel kansen!

Contacteer ons vandaag nog om samen te bekijken hoe onze Business Intelligence en development diensten ook jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Dit kan via onze website, per e-mail of op 03/808.42.82.